Ögonbrynspigmentering

Ögonbrynspigmentering

Kosmetisk pigmentering eller 3D microblading används en tatueringspenna för att skära och pigmentera Epidermis, hudens första hudlager. Det skapar flera möjligheter och inga ärr bildas som en tatueringsmaskin kan förorsaka om man skär i Dermis, hudens andra hudlager. Du får inte heller en tatuering som är permanent, utan är semi-permanent och tatueringens färg sitter upp till 3 år.

Pigmenteringen sker under noggrann anpassning efter din hudton och hårstrå. Ögonbrynen upplevs oftast markant mörkare första 1-2 veckorna innan 40-60% av färgen bleks bort.

Vi arbetar endast med verktyg och färger som är godkända av Läkemedelsverket.

Vi jobbar tillsammans fram rätt form för dig eller kanske önskar du att fylla i ojämnheter på ögonbrynen.

Konsultation

På konsultationen som ingår i priset för ögonbrynstatuering får ni träffa mig Tilda och vi får prata om dina önskemål och förutsättningar. Tillgång åt färgtest.

Behandling

På behandlingsdagen kommer vi börja med att måla upp dina nya bryn och sedan får du en bedövningssalva på området som ska sitta på i ca 25 minuter. Därefter börjar pigmentering, huden kan börja blöda lite och det är därför viktigt att du inte kliar på området. Dels för att undvika att du får in bakterier när du försöker pilla bort skorporna men också för att låta pigmenten verka ner i huden.

Snyggink est. 18

073 – 183 19 15

info@snyggink18.nu

Centralvägen 1A, 819 30 Skärplinge (källarplan)